Kedvező tehertaxi árak budapesti és vidéki viszonylatban.

Szponzorált tartalom

tehertaxi árak

tehertaxi árak

Múlt hónapban elmentünk a párommal új hűtőt vásárolni. Nem is volt semmi gond, bementünk az egy műszaki áruházba, hogy ott felmérhessük a kínálatot. Ha az ember valami korszerű, alacsony fogyasztású hűtőre vágyik, akkor természetes, hogy nem fogja tudni bagóért megvenni azt. Ezzel nem is volt gond, éppen volt némi akció a termékre, amit kiválasztottunk végül, tehát már ezzel spóroltunk. De amin nem tudtunk spórolni, az a kiszállítás volt, ugyanis hiába vásárol az ember százezrekért, még ilyenkor sincs ingyenes kiszállítás. Mindjárt kiderül, hogyan jöttünk rá, hogy a tehertaxi árak sokkal jobban megérik, de előbb nézzük, hogyan jutottunk el idáig.

Szóval bent vagyunk az üzletben és éppen a kiszállításról beszélünk az eladóval. Hát jó, gondoltuk, más választásunk nincs, hiszen egy átlagos személyautóra, mint a miénk, nem fogjuk tudni úgy felrögzíteni a hűtőt, hogy az épségben célt is érjen. Arról ne is beszéljünk, hogy pont egy olyan dologról van szó, ami kényes, hiszen csakis állítva ajánlott a hűtő szállítása.

Szerencsénkre, közben az üzletvezetőnek szüksége volt az eladóra, így megkérte a kollégáját, hogy vegyen át minket. Jött is az úriember, aki diszkréten megsúgta, hogy van más megoldás is! Elmondta, hogy a városban elérhető tehertaxi árak által több ezer forintot spórolhatunk, az pedig nem lényeges az üzletnek, hogy mi hogyan oldjuk meg a szállítást. Hála a mobilnetnek, azonnal elkezdtünk tehertaxis után böngészni. Szerintem nem telt bele két perc és már kicsöngött a telefon, amin gyorsan lefixáltunk egy néhány órával későbbi időpontot a kiszállításhoz. A másik dolog, amiért a tehertaxi árak sokkal jobban megérik, mert sokkal rugalmasabban tudtunk időpontot egyeztetni, így nem kellett a páromnak vagy nekem otthon várni, hogy megérkezzen az üzlet szállítója.

Szóval ez a mi történetünk, ezen a ponton világosodtunk fel, hogy a tehertaxi egy tétel esetén is igénybe vehető szolgáltatás és nem mellesleg sokkal olcsóbb, mint azt elsőre gondoltuk! Köszi a tippet, kedves névtelen eladó, igyekszünk mi is terjeszteni a tehertaxi szolgáltatások hírét!