A gres lapok nagyon vonzóak beltéri burkolatnak is!

Szponzorált tartalom

gres lapok

gres lapok

Magasan kopásálló burkolatot keresel a konyhába? Akkor biztosan nagy a nyüzsgés nálatok! A nagyobb igénybevételű helységekbe érdemes olyan padlólapot választani, ami ellenálló marad azokban a helyzetekben is, amikor kis kedvencünk szaladgál rajta órákig, vagy mikor a gyerekek bent görkoriznak a konyhasziget körül.

Bármi is legyen az oka annak, hogy ilyen igényekkel keresgélsz most, az biztos, hogy a beltéri gres lapok között meg fogod találni a számításaidat! Nem csak ez az egyetlen szuper tulajdonsága, hanem azt is érdemes kihangsúlyozni mellette, hogy természetes anyag, többféle színben elérhető és igazán luxus megjelenést kölcsönöz a házban, lakásban!

 

Amikor éppen felújítunk vagy a nulláról kell kialakítani egy helységet, mindig az első dolgok között szerepel a szoba funkciójának megfelelő burkolatokat találni. A gres lapok falra és padlóra egyaránt jó választások lehetnek, bármilyen helységet szeretnénk vele burkolni.

 

Azt már sokan tudják, hogy a gres lapok kültéri használatban is nagyon népszerűek, hiszen tartósak és fagyállóak, így nyugodt szívvel burkolható greslappal a terasz, az erkély és a többi. Valóban különleges tulajdonságokkal rendelkezik, ahogyan minden ID&P termék, melyek mind természetes kőzetek és csodálatosan mutatnak, exkluzívvá teszik a legegyszerűbb, legkisebb helységeket is!