Épületfelújítás szakemberrel az Ön igényei szerint!

Szponzorált tartalom

épület felújítás

épület felújítás

Sokan választják az újépítésű ingatlanok helyett a régi, felújítandó házakat. Ez egyrészt olcsóbb, már ha megfelelően van megtervezve és kivitelezve, és az alapok már készen a rendelkezésünkre állnak. Ha egy már kész ingatlant szeretne korszerűsíteni, felújítani, akkor az épület felújítás terén is professzionális segítséget tud nyújtani az Axcis Bau Kft.

A határidők mindig nagy jelentőséggel bírnak, hiszen a tulajdonos mindaddig nem tud beköltözni, visszaköltözni, amíg a felújítások zajlanak. Ez persze nem törvényszerű, de ki szeretne egy építkezés kellős közepén élni? Ha tehát olyan lehetőségeket keres, amely a határidőkkel kapcsolatban is korrekt, megbízható megoldásokkal tud szolgálni, akkor ebben a generálkivitelezőben nem fog csalódni!

Minden munka az igények felmérésével kezdődik. Az ügyfél ilyenkor elmondja, hogy pontosan mit is szeretne felújíttatni, melyek az elképzelései az új otthona kapcsán. Ezt követően jön a helyszíni felmérés, amely során a szakemberek felmérik az adott helyszínt és az elképzeléseket összevetik a megvalósítási körülményekkel.

Ha nincs akadály, akkor máris neki lehet látni a munkának, ám ha valamilyen probléma merül fel, akkor a megrendelővel egyeztetve megpróbálnak zöld ágra vergődni, vagyis megtalálni azt a B-tervet, ami szintén elégedettséggel tölti el a tulajt és ami meg is valósítható a gyakorlatban.

Az épület felújítás célja általában a korszerűsítés, ami sok szempontot ölel körül. Ide tartozik a hőszigetelés, a rendszerek felújítása, korszerűsítése, valamint több egyéb tényező. Mivel egy átlag ember a napja nagy részében dolgozik, ezért olykor nem megoldható, hogy maga végezze el a felújításokat, főleg, ha azok nagyobb volumenűek. Ebben az esetben egy generálkivitelező megbízása lesz a megoldás és egyben a legrövidebb út a cél felé.

Ha a terve az épület felújítás és olyan szakemberekkel szeretne együtt dolgozni, akik megbízhatóak és jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, akkor az Axcis Bau-val mindenképp jól jár!