Hidraulika olajok és vásárlás a trafikban.

Szponzorált tartalom

hidraulika

hidraulika

Mivel imádok mindent, ami papír – írószer, ezért igen gyakori látogatója vagyok az egyik közeli trafiküzletnek. Nagyon szeretem, mert egyrészt a tulaj egy régi jó barátnőm még az általános iskolából, másrészt pedig a választék is igen színes. Aki ismer, az tudja, hogy mennyire szeretek mindent felírogatni magamnak, listákat készíteni, tervezőket írni, tehát mindent, ami ezekkel kapcsolatos. Persze minden noteszemhez van külön toll is, ami szerintem már az őrültség határát súrolja, de úgy vagyok vele, hogy legyen inkább egy ilyen őrületem, ami azért hasznos is tud lenni, mint hogy valami káros szenvedély rabja legyek. Amikor betérek vásárolni, akkor mindig szoktam a tulajjal is beszélgetni, hiszen sajnos nem gyakran látjuk egymást.

Az egyik ilyen alkalommal megkérdeztem, hogy mi a helyzet a férjével és vele. Erre azt válaszolta, hogy ők ketten nagyon jól megvannak, viszont az sok feszültséget okoz köztük, hogy mostanában sok gondjuk van az autójukkal. Megkérdeztem, hogy pontosan mi is az a probléma. Azt mondta, hogy a hidraulika olajjal már egy ideje sok bajuk van, mert még nem találták meg a nekik megfelelőt. Megkérdeztem, hogy pontosan mire is való az, mert nem értek az autókhoz, és mélyebben még nem kutattam utána, miért van szükség erre a kenőolajra. Erre a barátnőm azt mondta, hogy az autó hidraulikája ugyanúgy igényel valamilyen kenőanyagot, mint a többi alkatrész. Ez azért fontos, hogy a működése zavartalan és akadálymentes legyen, mert ha ez nincs meg az, nagy problémákat tud okozni. A megfelelően kiválasztott hidraulika olaj meggátolja az alkatrészek kopását és korrózióját, de ezt természetesen csak egy minőségi termék tudja biztosítani.

Ekkor elmondtam, hogy bár a témában nem vagyok szakértő, a férjem mindig az olajwebshop.hu – ról rendel. Elmondása szerint ez az oldal a legjobb ár – érték arányban, ugyanis nagyon jó áron lehet a termékekhez hozzájutni, és a választék is nagyon színes. Nekünk a Total Fluide DA 1 L olaj jött be a legjobban, amit mi is hosszas keresgélés után találtunk meg, vagyis pontosabban a férjem. Azért a Total márka mellett tettük le a voksunkat, mert nagyon sok jó dolgot olvastunk róla. Többek között azt, hogy a Total a világ negyedik legnagyobb gáz- és olajipari vállalata, és egy olyan vegyszergyártó, amely világszinten az élvonalba tartozik. Több, mint 130 országban van jelen és működik, és nagyjából 97 000 alkalmazottat foglalkoztat összesen. Az olajipar minden területét felöleli a tevékenységük, ugyanis végeznek nyersolaj és földgáz kutatást, kőolaj termékek finomítását és értékesítést, valamint nemzetközi nyersolaj és gyártást és gázértékesítést, hogy csak néhányat említsek meg a hosszú listából.

A barátnőm nagyon megköszönte a segítséget hidraulika olaj terén, és mondta, hogy a férjének meg fogja említeni ezt az oldalt, ha hazaér. Biztosítottam róla, hogy tetszeni fog neki, mert az ő férje is autórajongó az enyémhez hasonlóan. Ráadásul elmondtam neki azt is, hogy ez a webshop magyar tulajdonban van, így ha onnan vásárolnak, akkor a hazai piacot fogják támogatni. Illetve a rendelés kockázatai is jelentősen csökkennek, hiszen ha egy magyar cégről van szó, akkor nem kell attól félni, hogy nem lehet pontosan lekövetni, honnan is szerezték be az adott terméket, és vajon igazi – e vagy pedig hamisítvány.