Vitorlázás Balaton, túrák kapitánnyal.

Szponzorált tartalom

vitorlázás Balaton

vitorlázás Balaton

A nyár mindig egy fontos időszak az évben. Ilyenkor valahogy sokkal szabadabbnak érezhetjük magunkat, számos programlehetőség vár bennünket hétről-hétre, sokat lehetünk kint a szabadban, strandra járhatunk, na és persze nyaralni mehetünk. A vitorlázás a Balatonon egy kiváltképp különleges programot jelent, mely során igazi aktív kikapcsolódásban lehet részünk csodás környezetben!

A vitorlázáshoz kapitányt és hajót kapunk, illetve számos túra útvonal közül válogathatunk a FüredYacht Charter és Oktatóközpont által. Vannak rövidebb és vannak hosszabb túrák a kínálatban, ami azt jelenti, hogy igény szerint választhatunk a 3, 5 vagy akár a 12 órás vitorlás túrák közül. Vitorlázás a Balatonon, tökéletes választás egy romantikus naplementés kiránduláshoz, illetve csapatépítéshez vagy közös időtöltéshez a barátokkal.

Bárhogy is legyen, számos vitorlás áll rendelkezésre, így akár kisebb vagy nagyobb társasággal kelünk útra, mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő megoldást. A kapitány gondoskodik róla, hogy nyugalomban, szórakozással telhessen a hajózás.

A Tihany félszigetkerülő túrán például ki is köt a hajó, hogy az utasoknak lehetősége legyen ebédelni egy jót a választott étteremben. Hasonló megoldásokkal vannak tarkítva a többi túraútvonalak is, melyek elmaradhatatlan része a fürdőzés, amit különleges helyszíneken tehetnek meg a vitorlázók. A badacsonyi bortúrát azoknak ajánljuk, akik gasztronómiai élményekkel szeretnék színezni a nyaralásukat. Számukra az indulás Balatonfüreden van, majd az úticél természetesen Badacsony, ahol számos pince áll rendelkezésre a borkóstoláshoz.

A felsoroltakon kívül temérdek lehetőség adódik, ha a vitorlázás a Balatonon a fő elképzelés, amelyhez szuper vitorlásokkal tud szolgálni a charter, melynek weboldalán könnyedén lebonyolítható a foglalás is!