Autónk mellett kisbabánk egészségére is figyeljünk oda.

Szponzorált tartalom

rágóka

rágóka

Autózni egy nagyon érdekes dolog. Alapjáraton azt gondolhatná az ember, hogy mindenkinek szüksége van egy autóra és mindenki tud is vezetni. Ez azonban nagyon messze áll a valóságtól. Elég csak az én példámat megnézni. Mindig is úgy gondoltam, hogy majd logikusan fog jönni az, hogy leteszem a vizsgát és utána én is mindenhova vezetni fogok. Ez a történet azonban végül nem így alakult.

Ennek több oka is volt, de a legfőbb egyértelműen az volt, hogy nem igazán érdekelt az egész. Érettségi előtt ezt kaptam ajándékba, úgyhogy nem akartam senkinek sem csalódást okozni. Akkoriban a figyelmem sem volt az igazi, ezért rengeteg probléma lépett fel vezetés közben. Most pedig itt állok, hat éves jogosítvánnyal és szeretném visszaszerezni a képességeimet, amiket akkoriban szereztem, mivel most nagyobb szükség van rájuk, mint valaha.

A fő ok pedig erre az, hogy megszületett az első gyermekem. Ez egy óriási pillanat a szülő életében és rengeteg váratlan kihívást is hoz magával. Az egyik ilyen a rágóka beszerzése volt. Akik már voltak szülők, azok tudják, hogy mennyire kritikus része a gyerek növekedésének az, amikor elkezd fogzani. Szerencsére az Imagine Baby oldala segít abban, hogy ez a probléma ne legyen annyira szörnyű a szülőnek és a gyermeknek. Hihetetlen, de ha beírja az ember a keresőbe azt, hogy rágóka, az első helyen őket adja ki.

Ez pedig nekem már adott egy szintű hitelt az oldalnak, ami csak folytatódott, mikor megláttam, hogy miként néz ki. Nem szeretem a csicsás oldalakat, de az igénytelenség is nagyon taszít. Az Imagine Baby azonban képes volt elérni egy olyan egyensúlyt, amire minden weblap tervező büszke lehetne. Az alap design elemeken kívül pedig minden a fő terméküket erősítette. Ez pedig a rágóka kategórián belül a rágómaki volt.

A menüt nagyon könnyű használni és pár kattintás után már a rágóka részlegen is leszünk. Nekem is természetesen az oldal fő attrakciója, a rágómaki ragadta meg a figyelmemet. Ezekből az aranyos állatokból többféle is van. Rengeteg színből választhatunk, úgyhogy ha szeretnénk egyszerre többet vásárolni, akkor egy kis variációt is tudunk belecsempészni, amelynek biztosan örülni fog a gyermekünk.

Nagyon tetszett még, hogy a rágóka kapcsán egy csomó plusz infót is el lehetett érni. Mint például, hogy mekkora a termék, mennyi idős kortól ajánlott és, hogy mégis mit tud pontosan. Ezek nagyon fontos dolgok, amikért én külön hálás voltam, mivel alapból, mint már korábban említettem, nem igazán vagyok járatos a témában. Így azonban, az Imagine Baby segítségével egy kicsit én is jobban bele tudtam ásni magamat a szülőség első lépéseibe.

Az ár egyébként nem volt vészes, bár biztos vagyok benne, hogy olcsóbbakat is lehet találni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne költenék el egy kicsit több pénzt azért, hogy biztos legyek abban, hogy a rágóka, amit a gyermekem a szájába fog venni, nem lesz veszélyes az egészségére.

Összességében tehát nagyon pozitív volt az élményem az Imagine Baby rágóka kínálatával és meg is rendeltem a kék rágómakit. A babánknak nagyon tetszett és azt vettük részre, hogy az alap funkción kívül is szeret vele játszani. Ez pedig tökéletesen bizonyítja azt, hogy miért is olyan jó az Imagine Baby terméke.