Te mennyire szoktál tájékozódni az aktuális hírekről?

Szponzorált tartalom

selfie machine

selfie machine

Ha tehetem, akkor reggelente mindig tájékozódok a legfrissebb hírekről. Szeretek mindig képben lenni az aktuális történésekről és igyekszem semmiről se lemaradni. Éppen ezért a reggeli elfogyasztása után a hírek olvasásával folytatódik a reggeli rutinom, ami ha nagyon késésben vagyok általában ki szokott maradni. Viszont mostanában próbálok sokkal tudatosabb lenni és mindent megtenni annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a reggeljeim. Ugyanis, ha jól indul a reggel, akkor sokkal vidámabb és motiváltabb tudok lenni a munkahelyemen. A kiváló teljesítményhez pedig ezek elengedhetetlenek. Ha munkáról van szó, akkor mindig a legjobbat szeretném nyújtani, hiszen másként nem lennék elégedett én sem a munkámmal.

Amikor elkezdték szervezni a céges rendezvényt, ahol együtt ünnepeljük a cég évfordulóját d és az éppen aktuális születésnapokat, akkor a szervezéséhez engem is felkértek. Nagyon szeretek szervezni és rendezvényeket lebonyolítani, ezért a feladat nagyon testhezálló volt. Már mindenképpen megvolt szervezve, amikor úgy éreztem, hogy valami még hiányzik. Elkezdtem nézelődni az interneten, hogy milyen kiegészítőket vagy plusz szolgáltatásokat szoktak még egy ilyen rendezvényen felhasználni. Így találtam rá a Selfiegép csapatára. Ők selfie machine bérbeadásával foglalkoznak méghozzá profi módon. Mit is jelent az, hogy profi szinten?

A Selfiegép selfie machine szolgáltatása nagyon szerteágazó és sok lehetőséget rejt magába. Ha megbízod őket a szelfigépek bérbeadásával, akkor pluszba még személyre szabott szolgáltatásokat is kaphatsz. Mindemellett a rendezvény ideje alatt a helyszínen jelen van egy munkatárs, aki azért felel, hogy a gépek használata könnyen menjen és ha gond adódik, akkor egy ki legyen javítva és ne álljon meg a buli emiatt.

A gépek használata egyébként nagyon egyszerű: csak meg kell érinteni a képernyőt és beállni a gép elé majd felkészülni a fotózásra. A képek elkészüléséhez segítségül kérhetsz több kiegészítőt is, mint például paróka, szemüveg vagy álarc.

Ha egyedivé szeretnéd tenni, ha rendezvényen készült képeket, akkor nem kell mást tenned, mint előre egyeztetni a képen szereplő logót, dátumot, a keretet, az esemény megnevezését vagy amit megszeretnél rajta jeleníteni. A hátteret is meg lehet változtatni, ha nem szeretnél egyszerű fehér hátteret. Színes és egyedi háttér önök közül is lehet válogatni a Selfiegép jóvoltából.

A gépeket több fajta intervallumra és bérelhetett: 4-6-8 óra. Ha a kiválasztott időintervallum mégsem lenne elegendő, mert még sokan használnák a gépet magyar rendezvény tovább tart, mint terveztétek, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a helyszínen ez az idő meghosszabbítható.

Ebből is látszik, hogy a Selfiegép csapata mennyire rugalmasan kezeli az ilyen helyzeteket.

Budapesten belül kiszállítási díj nélkül dolgoznak, viszont vidéken is alacsony a kiszállítás díja, ezért mindenképp érdemes lehet ajánlatot kérni tőlük. A profizmusuk, a hozzáállásuk, a gépek minősége és a segítőkészségük szerintem mindenképp megéri.

A helyszínen egy kinyomtathatók a fotók, ha viszont digitális formában is megkaphatod őket. Korlátlan mennyiségű kép nyomtatható feláll és bármiféle pluszköltség nélkül. Ennek köszönhetően minden vendég és munkatárs annyi képet készíthet, amennyit csak szeretne. Így mindenki jól érezheti magát és még csodás emlékeik is lesznek az estéről.

Ha szívesen olvasol blog cikkeket és érdekelnek a szelfigépekkel kapcsolatos érdekességek, aktualitások és történetek, akkor a Selfiegép oldalán ilyen cikkeket is találhatsz. Ezeknek köszönhetően nagyobb betekintést nyerhetsz a szelfigépek világába és ha eddig nem nyerték el a tetszésedet, akkor ezeknek a történeteknek és információknak köszönhetően valószínűleg pozitív irányba fog változni a véleményed.

Varázsold még emlékezetesebbé a céges rendezvényedet, az esküvődet vagy a fesztivált, hogy mindenki bármikor visszanézhesse az itt készült emlékeket.