Úszó bajnokság élőben közvetítve

Szponzorált tartalom

Sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatás

Sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatás

Uszodában dolgozni az év mindennapjaiban elég kellemes és nyugodt munka, azonban, ha verseny vagy meccs van, sokszor a feje tetejére áll a világ. Ilyenkor nagy a felfordulás, hiszen viszonylag kevesen vagyunk szervezők, így mindenkire sok munka jut, ezáltal pedig a nyomás is sokkal nagyobb, mint általánosságban.

A legutóbbi esemény az országos ifjúsági úszóbajnokság volt. Mondanom sem kell, hogy ez egy nagy és fontos esemény, így hatalmas megtiszteltetés, hogy nálunk kerül megrendezésre. A szervező bizottság kitalálta azonban, hogy élőben szeretnék közvetíteni a versenyt, mivel a tévében nincs neki műsoridő. Így aztán ránk bízták a feladatot, hogy álljunk elő valamilyen profi megoldással.

Nem csináltunk még hasonló projektet az előzőekben, így egészen meg voltunk lőve. Végső elkeseredettségünkben beírtuk a keresőbe azt, hogy „Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával”, hátha kidob valami értelmeset. Csodák csodájára nem várt találatokat dobott ki a kereső és úgy tűnt, hogy megoldást fogunk találni a problémánkra.

Kidobta nekünk az interneteskozvetites.hu oldalt, ami már az első pillanattól kezdve bizalomgerjesztő volt. A cég élő közvetítések és streaming adások lebonyolításával foglalkozik. Egyaránt vállalják sportesemények, színházi műsorok, koncertek, konferenciák, vagy akár céges rendezvények közvetítését. Online platformokra, illetve műholdas irányba is tudnak sugározni.

Stúdióminőségű eszközparkkal, 4K és HD kamerákkal, valamint tévés tapasztalattal rendelkeznek, így professzionális színvonalú felvételeket tudnak készíteni. Nem egy-két személyes cégről van szó, minden posztot külön szakember tölt be a csapatban. Külön rendező, képvágó, operatőr és hangmérnök szakemberekkel dolgoznak.

Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával elérhető náluk. Ilyen esetben tévés megjelenést helyettesítő adást produkálnak neked. Kompakt mobil stúdióval, vagy közvetítő kocsival érkeznek ki a helyszínre és akár 2-8 kamerás felállással közvetítik neked az eseményt. Mindez mellé lassítás visszajátszás opció is társul, valamint kommentátor lehetőség is elérhető sportfelirattal egybekötve.

Már a helyszínen előállításra kerül a teljes műsor, amit élőben közvetítenek a kért felületeken. Ez lehet Facebook, YouTube, az ügyfél weboldala, vagy bármilyen online platform. A felvételeket meg is őrzik, tehát nem csak egyből közvetítésre kerül az, amit a kamera lát, hanem rögzítik is a képet. Ezt a rögzített anyagot később elküldik neked a kért formátumban, de van lehetőség arra is, hogy utómunkával promóciós médiaanyagokat, vagy televízióműsort készítsenek belőle neked.

Rendkívül szimpatikusnak találtuk őket, ezt pedig tovább segítette a tény, hogy 13 éve jelen vannak már a live szakmában. Közel ezer nemzetközi közvetítés és több, mint 2000 élő közvetítés van már a hátuk mögött, így aztán egy nagyon profi csapatról beszélhetünk. Többször Opten „A” minősítésben részesültek, valamint a HVG „Ajánlott cég 2022” minősítést is elnyerték.

Kérdés sem volt, hogy velük szeretnénk együttműködni, így fel is kerestük őket. Ezt a weboldalukon található űrlap segítségével tudtuk megtenni. Ki kellett töltenünk az adatokkal, valamint azzal, hogy milyen szolgáltatás iránt is érdeklődünk. Ezután ők felvették velünk a kapcsolatot és elkezdtük az egyeztetést. Minden nagyon simán és gördülékenyen ment, a megvalósítás pedig abszolút tökéletesre sikeredett.

Az élő közvetítésre nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk és a vezetőség is borzasztóan elégedett volt. Elképesztő, hogy egy véletlenszerű keresési eredményből született ötlet ilyen jól sikerült. Hatalmas köszönettel tartozunk az interneteskozvetites.hu-nak és biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb is őket fogjuk hívni.