Hogyan tudod kikerülni a közlekedési dugót?

Szponzorált tartalom

tartós bérelt autó

tartós bérelt autó

Ha szoktál autóval közlekedni és reggelente a munkahelyedre is ezzel mész, akkor valószínűleg te is találkoztál már a reggeli csúcsforgalom miatt kialakuló dugóval. Ez a reggeleket nagyon meg tudja nehezíteni, és emiatt lehetséges, hogy plusz időt kell rászánni a munkába tartó útra. Ez viszont szerintem időpocséklás, hiszen a dugóban ülve és araszolva haladva nem sok értelmes dolgot tud csinálni az ember. Ha van olyan feladatod, amit telefonálva meg tudsz oldani, akkor az autóban kihangosítva ezt meg tudod tenni.

De mi az, amit még tehetsz ilyen esetben?

Amit én szoktam csinálni, az a hangoskönyv hallgatás. Könyv olvasása helyett ez egy nagyszerű alternatíva, ami nem csak szórakoztatni tud, de olvasás nélkül juthatsz hozzá az értékes tudáshoz. Hiszen a könyvek nagyon sok hasznos és a mindennapi élet során is hasznosítható tudást rejtenek magukban, ezért, ha valaki fejlődni szeretne akkor elengedhetetlen a könyvek olvasása vagy hallgatása. Vezetés közben, ha már van rutinunk, akkor ugyan lehet hangoskönyvet is hallgatni, de ilyenkor a figyelmünk megoszlik, ezért inkább a dugóban araszolva lehet ez jobb választás. Fontosabb, hogy figyeljünk az útra és a körülöttünk közlekedőkre. A szórakozás és a tanulás az maradhat későbbre is.

Mit lehet még tenni, hogy elkerüld a dugót?

Például választhatsz másik útvonalat, amennyiben van rá lehetőséged. Vagy még az is lehet egy jó megoldás, hogy vagy kicsit korábban, vagy kicsit később mész, mint a legtöbb ember. Így elkerülheted a nagy dugót. Ehhez viszont kell a munkáltató rugalmassága is, és ez nem oldható meg minden esetben. Ha fontos számodra, hogy kényelmesen és felesleges időpocséklás mentesen juss el a munkahelyedre, akkor mindenképp érdemes lehet számításba venni minden lehetséges megoldást. Hiszen időből mindenkinek ugyanannyi van egy nap, és egyáltalán nem mindegy, hogy a drága időnket mivel töltjük. Hiszen a dugóban ülés helyett sok más hasznos dologgal is tölthetnénk a szabad perceiket.

Az időgazdálkodás nemcsak a munkában fontos, de a magánéletünkben is. Ha nem tudjuk megfelelően beosztani az időnket, akkor bizony nagy bajban lehetünk. Hiszen ebben az esetben nem tudunk időben végezni a munkákkal, folyamatosan késésben vagyunk mindenhonnan, aminek köszönhetően rohanás lesz az életünk. Azonban ezt senki sem szeretné, hát ezért mindenképp érdemes lehet megtanulni beosztani az időnket és priorizálni a teendőinket. Persze az is teljesen elfogadható, ha ez valakinek nem fontos, vagy ha épp nyugdíjas, akkor valószínűleg neki teljes mértékben nyugodt hétköznapjai lehetnek.

Ha valaki cégvezetéssel foglalkozik és van egy saját vállalkozása, akkor neki nem csak az idejét kell jól beosztania, de a kiadásaira is figyelnie kell. Vannak olyan dolgok amire muszáj költeni és nem lehet spórolni rajta, azonban vannak olyan dolgok is, amikre, ha egy kis plusz időt szánunk, akkor nem kis pénzeket tudunk megspórolni. Ilyen például a tartós bérlet autó. Amennyiben egy cég nem rendelkezik még nagy céges autó flottával, akkor bizony egyes helyeken a kedvezményektől elesik. Viszont a Flottakezelés csapatának köszönhetően ezeket vagy hasonló kedvezményeket te is kaphatsz.

Amennyiben nem rendelkezel a cégnél 100 vagy annál több autóval, akkor a Flottakezelés szolgáltatását neked találták ki. Nekik köszönhetően a szervízben, a biztosítónál, illetve az autókereskedéseknél is megkaphatod azt a bánásmódot, amit annál nagyobb céges autó flottával rendelkező vállalkozások kapnak. Szerintem egy céges autó pont egy olyan dolog, amin lehet és kell is spórolni. Viszont nem a dolgozók kárára, hanem ettől függetlenül. Ha azt szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor nem kell mást tenned, mint felkeresni a Flottakezelés csapatát, akik nagyon szívesen segítenek Neked ebben. Hiszen ki akarna cégének felesleges kiadásokat, ha csökkenteni is lehet azokat. Mindenki a lehető legnagyobb profitra és nyereségre törekszik ezért, ha részesülni szeretnél azokban az előnyökben, amiket a Flottakezelés nyújtani tud számodra, akkor itt a lehetőség, ne várakozz. Keresd fel őket minél hamarabb!

A weboldalukon egyébként nagyon sok hasznos információt megtalálsz a szolgáltatásokról. A honlapjuk alján található az árajánlat kérő űrlap, aminek a kitöltésével máris egyszerűen fel tudod venni velük a kapcsolatot. Az árak természetesen változnak annak függvényében, hogy milyen igényeid vannak és mennyi cégesautóval rendelkezel jelenleg. Viszont egy dolog biztos: a Flottakezelés csapata mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb konstrukciót valósíthassátok meg. Hiszen nekik pont az a céljuk, hogy jobban kijöjjetek a céges autók költségeit illetően. Ha ez nem így lenne, akkor nem lenne értelme az egész vállalkozásuknak. A Flottakezelés csapata tehát megbízható, lelkiismeretes és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező emberekből áll, akikhez mindig bizalommal lehet fordulni.

Az 5 részes levélsorozatukból nagyon sok hasznosítható tudást lehet szerezni. Amennyiben kéred ezt a levélsorozatot, akkor megtudhatod például azt is, hogy az autógumin hogyan tudsz spórolni. Emellett arra is fény derül, hogy hogyan tudsz úgy autót vásárolni, hogy ne legyenek rejtett költségek és problémák. Ez szerintem egy nagyon hasznos tudás, hiszen senki nem akar egy rossz üzletbe belevágni. Az autókereskedők célja az autók minél hamarabbi eladása, ezért, ha már előre tudod, hogy mire kell figyelni, akkor valószínűleg jó döntést fogsz tudni hozni. Ezekből a levelekből azt is megtudhatod, hogy milyen módszerrel lehet kiszámolni, hogy meddig éri meg egy céges autót a cégnél tartani. Hiszen egy idő után elhasználódik az autó, és sokkal érdemesebb lehet lecserélni azt, mintsem szerelőhöz járkálni vele. Illetve azt is megtudhatod, hogy mikor érdemes benzines, dízel és hibrid autót választani.

Amennyiben ezekre kíváncsi vagy és szívesen választ kapnál ezekre a dolgokra, akkor mindenképp kérd ezt az 5 részes levélsorozatot a Flottakezelés csapatától!

A weboldalukon egyébként nem csak ez a levélsorozat érhető el, hanem blogbejegyzéseket is írnak. Ezek a bejegyzések mind olyan témákkal foglalkoznak, amik aktuálisak, érdekességeket tartogatnak az olvasójuk számára és nagyszerű tippeket is tartalmaznak. Ha szívesen olvasol cikkeket és bővíteni szeretnéd a tudásodat a flottakezelés és céges autó témakörében, akkor mindenképp érdemes lehet elolvasni néhány bejegyzésünket is. Hiszen ezek a cikkek nem véletlenül íródnak. A Flottakezelés Célja az emberek tájékoztatása is, ezért semmivel sem árulnak zsákbamacskát és mindig világosan és közérthetően fogalmaznak.

Amennyiben a leírtak alapján szimpatikusak számodra és szívesen faragnál egy kicsit a céges autók költségein, akkor mindenképp érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a Flottakezeléssel. Valószínűleg neked sem fognak csalódást okozni és elégedett leszel a munkájuk végeredményével.

Ha nem tartós bérlet autóra van szükséged, akkor is keresheted őket nyugodtan, mert megvásárolható autókat is tartogatnak a honlapra látogatóknak, illetve a bérléssel kapcsolatban is olvashatsz néhány tippet.

Nézz szét az oldalukon és válaszd a Flottakezelés csapatát!