Az egyik legjobb ajándékötlet: egyedi póló rendelés!

Szponzorált tartalom

egyedi póló rendelés

egyedi póló rendelés

Szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy néha gondot okoz egy-egy barátnak, rokonnak ajándékot találni valamilyen ünnepre. Különösen akkor, ha érdekes ízlése van az illetőnek, ilyenkor a hajamat tudnám tépni. Persze, minden ajándéknak örülni kell, ez régi íratlan szabály, de felesleges kacatokat kapni attól még senki sem szeret. Én a magam részéről a praktikus ajándékozás híve vagyok, olyasmit szeretek adni, aminek az ünnepelt is hasznát látja. Valami fogyasztási cikk, esetleg praktikus eszköz, de dísztárgyat vagy kreatívnak kikiáltott vacakot nem szívesen veszek senkinek. Az testvéremmel is emiatt voltam bajban, ugyanis ő nem az az eljárós típus, nem iszik, nem dohányzik, viszont óriási filmrajongó. Emellett imádja a különböző mintás pólókat, amik valamelyik mozi vagy sorozat témáját dolgozzák fel. És itt kapcsolódunk ahhoz, hogy legutóbb hogyan is szeretem neki igazán jó és értékes ajándékot.

Azt szerintem mindenki tudja, hogy az ilyen ajándéktárgyak általában nem olcsók. A jegyeladás mellett a franchise termékek hozzák a legtöbbet a stúdiók konyhájára, ráadásul az igazán jó minőségűeket nehéz is felkutatni. Külföldről az egyedi póló rendelés nem egyszerű,mert mindamellett, hogy ott drágábbak is a dolgok, még szállítási költsége és ideje is van a dolognak. Tudom, nem szép dolog garasoskodni, de azért egy kisebb vagyont sem szeretnék elkölteni egyetlen ruhadarabra. Ez azért érthető, nem? Viszont itthon nincs nagy piaca az ilyesminek, úgyhogy vagy megbarátkozunk a hamis, esetenként gagyi darabokkal, vagy a kezünkbe vesszük az irányítást, és elébe megyünk az egésznek!

Egy kedves ismerősöm elég gyakran él az egyedi póló rendeléslehetőségével, rengetegszer látni rajta mindenféle egyéni, sőt, sok esetben saját tervezésű darabokat. Mindenekelőtt őt kérdeztem meg, hogy mi a forrása, honnan rendeli magának őket. Az üzenetemre válaszként elküldte egy póló készítő műhely weboldalát, és azt javasolta mellé, hogy máshol ne is nagyon próbálkozzak, ő már szinte mindegyiket letesztelte, de neki ez jött be a legjobban. Ezzel kellemesen kíváncsivá is tett, úgyhogy gyorsan meg is néztem az ajánlott vállalkozást. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de nagyon kellemesen csalódtam!

Ez egy vicces és különleges pólókra, pólómintákra szakosodott vállalkozás, akik ráadásul amellett, hogy elképesztő mennyiségű saját emblémát és mintát kínálnak, még egyedi megrendeléseket is vállalnak! Pontosan ez kellett nekem! Találtam ugyanis egy nagyon szép és mutatós grafikát a testvérem egyik kedvenc filmjéhez kapcsolódóan, és azt szerettem volna mindenképpen megcsináltatni neki. A honlapon azt írják, hogy nincs számukra lehetetlen, adott esetben akár még a saját grafikusaik is segítenek, ha igazítani vagy alakítani kell az elképzelést. Fel is vettem velük a kapcsolatot, és csodák csodája: tökéletesen megértettük egymást, csak át kellett küldenem nekik a grafikát és csodálatos minőségben elkészítették. Azt hiszem, az egyedi póló rendelés ilyen egyszerű kellene, hogy legyen mindenhol! Emellett még odamennem se kellett érte, futárszolgálattal a munkahelyemre tudtam hozatni, úgyhogy az ajándékot is megoldottam költséghatékonyan, és még a szabadidőmet se kellett arra pazarolnom, hogy szaladgáljak utána. Az pedig már csak az adalék a történet végére, hogy a testvérem imádta a pólót, azóta is sokszor van rajta.