Új kárpit a régi bútorra, miért ne?

Szponzorált tartalom

kárpitHa jobban szemügyre vesszük a jelenlegi lakberendezési trendeket, akkor azt vehetjük észre, hogy óriási teret nyertek maguknak a régebbi bútordarabok, amelyeket megújulva, szükség szerint újrakárpitozva illesztenek a modern berendezési elemekhez. Az art deco, retro és Tatra bútorokat egyre több helyen láthatjuk felbukkanni. Ezek úgy néz ki örök értéket képviselnek, tehát ha van rá mód, ne váljunk meg tőle, hanem inkább egy szép kárpit segítségével újítsuk fel azt!

 

A kárpitozás nem olyan egyszerű munka, legfőképp a megfelelő illeszkedések miatt, tehát aki nem szeretne ezzel bajlódni, annak inkább azt tanácsoljuk, hogy adja ki a munkát egy kárpitosnak, aki szépen, igényesen és nem utolsó sorban tartósan fogja kivitelezni a felújítást.

 

Rengeteg megoldás közül válogathatunk, hiszen mind a klasszikus, antik, szecessziós, empire és modern, valamint retró kategóriában szép számmal sorakoznak a kárpit termékek a Primtex webáruház kínálatában. Érdemes minőségi anyagot választani, hiszen meghálálja majd egy megújult, csodaszép bútorszövet formájában!

Ha olyan bútorunk van, amit kültérre szánunk, akkor pedig a kültéri kárpit megoldások közül érdemes szemezgetni, amelyek olyan tulajdonságokkal bírnak, ami lehetővé teszi, hogy hosszú távon odakint is megállják a helyüket. Ezek általában könnyen tisztítható, sok esetben vízhatlan anyagok, amelyek pont ezek az adottságok miatt jó választások a teraszra többek között.

 

Néhány ötletet elleshetünk a weboldalról, azonban ha már van konkrét elképzelés és netán egyedi igényeink vannak, azok teljesítését is rábízhatjuk a szakemberre! Olykor, amikor rátalálunk a tökéletes bútorra, még akkor is szükség van kompromisszumokra, hiszen amit figyelembe veszünk a választásnál, az legfőképp  funkcionalitás és a megjelenés. Ha az utóbbi nem stimmel, abban az esetben is a kárpit fog megoldást nyújtani, hiszen azt kedvünk szerint választhatjuk ki.