Különleges kültéri konyhák a Simon Házaktól.

Szponzorált tartalom

kültéri konyhák

kültéri konyhák

Mindig is imádtunk főzni a férjemmel és nincs annál jobb érzés, mint amikor a barátainkat és rokonainkat vendégül láthatjuk. A közös főzések, a jó hangulat és a finom ételek illata mindig megtöltötte a szívünket melegséggel. Évek óta álmodoztunk egy saját kültéri konyháról, ahol egész évben hódolhatunk a szenvedélyünknek, és most végre megvalósult ez az álom.

Magasra tettük a mércét, voltak elvárásaink az tény, végül a Simon kültéri konyhák között találtuk meg azt a minden igényt kielégítő kerti konyhát, amit megálmodtunk magunknak!

Ezek a kültéri konyhák egyedi megoldásokat kínálnak attól függetlenül, hogy három alapmodell közül lehet választani. Alapterületükben, kialakításukban és berendezésükben, valamint felszereltségükben is változatos megoldásokat kínálnak. A kültéri konyhánk egy valódi mestermű lett! Az igényes anyagok, praktikus megoldások alapvetőek, egyébként szinte bármin lehet módosítani, tehát nagyon rugalmasak voltak a mi esetünkben is.

A tervezés során arra törekedtünk, hogy minden igényünket kielégítse és a barátaink is kényelmesen érezzék magukat. A konyha központi eleme a hatalmas grillező, amelyen mindenféle húsokat, zöldségeket és tengeri herkentyűket készíthetünk. A férjem különösen büszke volt a grillezőre, hiszen ez volt az egyik legfontosabb eleme az álmaink konyhájának.

A konyha egyedisége abban rejlik, hogy eltolható üvegfalai vannak, így az időjárástól függetlenül mindig használhatjuk. Nyáron, amikor a nap sugarai melegen simogatják a bőrünket, az üvegfalak teljesen eltolhatók, így a konyha szinte egybeolvad a kerttel. Ilyenkor a friss levegő és a természet közelsége még élvezetesebbé teszi a főzést. Télen pedig, amikor hideg szél fúj vagy esik a hó, az üvegfalak zárva tartják a hideget, az infrafűtés pedig kellemes meleget biztosít. A kültéri konyhák ugyanis fűtéssel is felszerelhetők.

Alig vártuk az első nagy vendégséget. Egy hűvös őszi estén hívtuk meg a barátainkat, hogy megünnepeljük az új konyhánk elkészültét. A férjem egész nap készülődött: előkészítette a legjobb húsokat a grillezéshez, én pedig friss zöldségeket és különféle salátákat készítettem. Amikor megérkeztek a vendégek, mindenki csodálattal nézte a konyhát. A tágas tér, a modern berendezések és a kellemes meleg légkör mindenkit lenyűgözött.

Az este folyamán a grill folyamatosan izzott. A barátaink körbeülték a nagy étkezőasztalt, amit kifejezetten kértünk a Simon Házaktól, hiszen fontos volt számunkra, hogy elegendő helyet biztosítson egy akár 10 fős társaságnak is. A férjem mesteri módon sütötte a húsokat, és mindenki élvezettel kóstolta a finom falatokat. A nevetés és a beszélgetés zaja betöltötte a teret, a hangulat pedig egyszerűen varázslatos volt. Az üvegfalakon át láttuk a csillagos eget, és ahogy a nap lassan lenyugodott, az infrafűtés kellemes meleget árasztott.

Az új konyhánk nem csak egy hely lett, ahol főzni tudunk, hanem egy központi része az életünknek, ahol a legkedvesebb embereinkkel oszthatjuk meg a boldog pillanatokat. Az első vendégség sikerén felbuzdulva rendszeresen rendezünk közös főzéseket. Minden alkalommal új recepteket próbálunk ki, és élvezzük a közös alkotás örömét.

Ezek a kültéri konyhák nem csak szimpla építmények, hanem az otthonunk szíve lehet!