Kft vagy bt alapítás? Sima ügy!

Szponzorált tartalom

kft alapítás minimum tőke

kft alapítás minimum tőke

Az esküvői ipar folyamatosan változik, és nem mindig könnyű lépést tartani a legújabb trendekkel. Ha biztosra akarsz menni, hogy a nagy napod örökre szóljon, tudnod kell, hogy mi lesz a következő év divatja. A bohém stílusú esküvők például még ennyi év elteltével is mindig nagyon népszerűek. Ha szabadtéri esküvőt szeretnél, akkor ez a stílus tökéletes lesz, mivel lehetővé teszi a vendégek számára, hogy élvezzék a szabadban töltött időt anélkül, hogy túl hivatalosnak vagy kényelmetlenül éreznék magukat. A bohém megjelenés az egyszerűségről, a természetességről és a természetes eleganciáról szól. A natúr- és a földszínek, a rozsda és a zöld árnyalatai nagyon népszerűek ennél a trendnél. A retro esküvők a csillogásról is szólnak – gondoljon az olyan színekre, mint az ezüst, vagy akár az élénk, funky-s színek – éljen akár a nyolcvanas évek! A neten rengeteg inspirációt találsz, ha retro ihletésű esküvőt tervezel, mindenféle díszítéssel-körítéssel – diszkógömb-dekorral és meghívó inspirációkkal.

Nálunk érdekes, hogy hamarabb eljött a közös vállalkozás ideje, mint a nagy esküvőé, de abszolút nem bántuk meg. Nagy segítségünkre volt a topcegalapitas.eu címen elérhető weboldal, amikor olyan kérdések merültek fel bennünk a kezdetek kezdetén, amivel még nem láttuk értelmét annak, hogy ügyvédhez vagy más szakemberhez forduljunk, de maga az oldal a maga Gy. I. K. szekciójával és a többi hasznos, részletekbe menő információjával nagyon nagy segítségnek bizonyult.

Szerintem fantasztikus, ha az ember cégalapításra adja a fejét – legyen akár egyedül vagy társakkal a cégben, és legyen annak formája Bt, Kft vagy Zrt, egy a lényeg: megteremteni valamit, ami a tiéd. Ebben méltó partner a topcegalapitas.eu szakmai csapata, akik maximálisan korrektek és megbízhatóak.

A bt vagy a kft alapítás minimum tőke feltételeiről is ugyanúgy szól a Gy. I. K., mint az ügyintézés menetéről és arról, hogy mennyi időbe telik elintézni mindent. Ebben természetesen benne vannak a személyes jelenlétet igénylő intéznivalók, és maga az átfutási idő is – szerencsére elmondható, hogy ez utóbbi mindig több, maga a cégalapítás papírmunkája körülbelül egy órát vesz igénybe.

Ugyan a kft alapítás minimum tőke mennyisége 3 millió forint, de induláshoz mégis elég a nulla forint. Hogy miért? Erről több infót is megtalálsz a weboldalon – de azt mondom, nem szabad, hogy ez döntsön! Az ugyanakkor mindenképp nagyon szuper, hogy már tízen-pár ezer forinttól megalapíthatjuk a saját cégünket, ha pedig székhelyszolgáltatást igénybe szeretnénk venni, akkor mindezt ingyenesen tehetjük meg – maga a székhelyszolgáltatás településtől függően pedig 29 900 Ft + áfa vagy 39 900 Ft + áfa költséggel jár. Mindez hat hónapot fed le, amihez egy hónap még grátisz. A kedvezményes ajánlat cégmódosítás esetén is áll, így ha székhelyszolgáltatást szeretnénk, mindenképpen érdemes lehet összekötnünk cégalapítással vagy cégmódosítással.

Ha már nem kérdés többé, mennyi a kft alapítás minimum tőke szükségessége, akkor szerintem készen állsz a cégalapításra! Na, jó, kis túlzással persze, de csak arra próbálok célozni, hogy túlgondolni sem érdemes: a Topcégalapítás csapata azért van, hogy melletted álljon a procedúra során. Azért mindenképpen javasolják, hogy cégalapítás előtt érdemes felkeresni egy könyvelőt, és vele átbeszélni néhány fontos dolgot. Átgondolni is van mit bőven, a cégnévtől elkezdve a cégformán át a cég tevékenységi körein át a székhelyig. Budapest, legyen szó Pestről vagy Budáról, igazán impozáns, és a Topcégalapítás exkluzív környezete biztosan kecsegtető lesz a leendő ügyfeleink számára is. Ha azonban az iparűzési adó alóli mentesség a vonzóbb számunkra, válasszuk Újlengyelt székhelyül!

Ha saját cégünk lesz, számos hasonló horderejű döntést kell majd meghoznunk a mindennapokban, ezért jó, ha már most megedződünk a topcegalapitas.eu segítségével!