DPF szűrő tisztítás professzionális megoldásokkal!

Szponzorált tartalom

DPF szűrő tisztítás

DPF szűrő tisztítás

Tény, hogy vannak ügyes kezű, akár magukat autószerelővé képző emberek, de vannak dolgok, aminek még ők sem állnak neki tudva, hogy bizonyos helyzetekben többet árthatnak, mint amennyi előnyt szereznek a sajátkezű javításokkal.

A DPF szűrő tisztítás a Truckdiag Kft. szakértelmével és korszerű gépével professzionális keretek között történhet meg! Az eljárást követően gyári állapotába állítható vissza a gépjármű DPF szűrője, így tehát ezzel a kezeléssel gyakorlatilag meghosszabbíthatja a a szűrő élettartamát, ahelyett, hogy elhanyagolná és újat kellene venni. Ez nem kis összeg, ezért is fontos, hogy szakszerűen legyen elvégezve a DPF szűrő tisztítás, hiszen a természetes tisztítást napjainkban nehézkes kivitelezni. 

De mégis hogyan lehetne házilag tisztítani a DPF szűrőt? A probléma megjelenése, az eltömítődés abból fakad, hogy nap, mint nap rövid távon használjuk az autót. Nem tudjuk nagy teljesítményen üzemeltetni azt, hiszen 40-50-60-as sebességgel közlekedünk általában, így a koromcsapda nem tud természetes úton tisztulni. Ahhoz, hogy a tisztítás megtörténhessen, ennél sokkal gyorsabban kellene menni az autóval, amire a városi közlekedésben nincs lehetőség, illetve ha mégis, akkor is csak nagyon rövid ideig.

Szerencsére a professzionális DPF szűrő tisztítás segítségével megoldódhat a probléma, hiszen mind a személygépjármű, teherautó, munkagép kapcsán elvégezhető az eljárás! Ezt időnként érdemes elvégeztetni, ugyanis ezzel a lehetőséggel elkerülhető az utángyártott alkatrész beszerelése, viszont maradhat az eredeti, eredeti minőségében!

Amennyiben DPF szűrő tisztítást szeretne igénybe venni, úgy a Truckdiag Kft-nél megteheti! Először kiszerelik a részecskeszűrőt a gépjárműből, majd behelyezik a tisztító berendezésbe. Ezt követően dokumentált nyomáspróbát végeznek, majd elindítják a mosást. Még nincs vége, hiszen újabb nyomáspróba következik, melyet egy ismételt dokumentáció követ soron. Ha minden rendben van, akkor visszaszerelik az alkatrészt és a részecskeszűrőn számítógépes diagnosztikát, beállítást végeznek.