Cégalapítás és székhelyszolgáltatás szakértő segítséggel

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat budapest

székhelyszolgálat budapest

Már korábban is érdekelt az, hogy milyen lenne kipróbálni magamat az éneklésben, ugyanis gyerekkoromban énekkaros voltam, aztán valahogy elmaradt ez a dolog az életemből. Viszont valahogy mindig úgy alakultak az éveim, hogy volt bőven tennivaló – vagy éppen külföldön tanultam, vagy még tanulás mellett a karrieremet építettem, emellett jógázni is jártam hetente kétszer vagy háromszor. Szóval nem túlzás azt mondani, hogy általában nincs sok szabadidőm. De most tényleg megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék újra énekelni. Nem célom, hogy csodajó hangom legyen, azt hiszem, ahhoz már amúgy is idős vagyok, de szívesen töltenék ezzel heti egy-két órát. Az egyik barátom azért kezdett el énektanárhoz járni például, mert hamarosan megszületik a kislánya, és szeretné őt nem megkínozni majd az esti altatásnál – hát nem aranyos?! Ráadásul egy férfitól ez végképp nem egy tipikus ötlet! Tök sok inspirációt adott ahhoz, hogy én is erőt vegyek magamon és legalább énektanárt kezdjek el keresgélni. Régebben zongoráztam is rendszeresen, évekig jártam zongoratanárhoz – ez egyidőben volt azzal, amikor énekkarra és szolfézsra is mentem minden héten –, de a zongoratudásom szerencsére nem kopott meg annyira, mint az énektudásom. Néha játszok egy kicsit magamnak vagy a barátaimnak, ha átjönnek hozzánk. Bízom benne, hogy hamarosan kiegészíthetem az énekkel is!

Ha te nem új – vagy régi-új – hobbit keresel magadnak, hanem céget szeretnél alapítani, akkor tudok egy jó lehetőséget a számodra. Az egyik barátom ugyanis most pont ebben a helyzetben van, és sokat beszélgetünk arról, ő hogyan birkózik meg ezzel a folyamattal. Tőle hallottam a Székhelycentrum szolgáltatásairól is. A székhelyszolgálat budapest vagy újlengyel településeken vehető igénybe, és mindenképpen érdemes alaposan megvizsgálni a pro és kontra érveket a két helyszínnel kapcsolatban. Ha azt a lehetőséget nézzük, hogy valaki a székhelyszolgálat budapesti előnyeit tartja szem előtt, akkor lehet, neki fontosabb a közelség, az exkluzivitás, ismeri esetleg az ügyfelek „Budapest-orientáltságát”, satöbbi. Ugyanakkor az újlengyeli opciót sem érdemes elvetni, ugyanis így a cég mentesülhet az iparűzési adó fizetésének kötelezettsége alól: ezen a településen nem kell ezzel a költséggel számolni az önkormányzat felé. Ez azért valljuk be, hogy egy nagy előny. De ott van magának a cég megalapításának a folyamata is. Például egy fontos kérdés, hogy kft.-t vagy bt.-t indítanánk, nekünk melyik lehet az előnyösebb, illetve melyiket milyen feltételekkel lehet megalapítani. A Székhelycentrumhoz bizalommal fordulhatunk a kérdéseinkkel, és ha eldöntjük, hogy szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásaikat, akkor végig elkísérnek majd a hivatalos folyamat során. Én el sem tudom képzelni, mennyi kihívással jár egy cégalapítás például, csak a már említett barátom mesél néha ezt-azt, de az biztos, hogy sok ügyintézés, papírmunka – na és ne felejtsük el: várakozás! Ilyenkor jól tud jönni, ha van tapasztalt segítség, aki a dolgok egy részét le tudja venni a vállunkról, ezzel könnyítve a terhet, emellett pedig sokat is tanulhatunk a folyamat során. Mindenki elkezdi valahol ezt az egészet, és egyáltalán nem gáz támogatást kérni, sőt. Szerintem, aki megteheti, annak érdemes élnie a lehetőséggel! Ha belegondolok, én is biztosan sokkal nyugodtabb lennék egy ilyen szituációban, ha tudnám, olyan emberek vesznek körbe, akiknek ez a munkájuk, és sok ilyen helyzetet láttak már. Sokszor úgy érezheti az ember, hogy nem tud mindenre gondolni, szétszakad a sok teendőtől – ráadásul a hirtelen rázúduló felelősségtől is –, úgyhogy a Székhelycentrum ilyen szempontból is nagy előnyt és segítséget jelenthet.

Tehát összefoglalva az eddigieket: a székhelyszolgálat budapesten és újlengyelben is több előnyt hordoz, így egyik sem egy rossz döntés, viszont minden esetben a személyre szabott megoldásra kell törekedni. Ebben a lehető legjobb partner a Székhelycentrum, mert nagyon ügyfélközpontú a hozzáállásuk, és ráadásul sokéves, nagy mennyiségű tapasztalattal is rendelkeznek a szakmájukban. Így aki cégalapításon töri a fejét, annak szerintem érdemes lehet elgondolkoznia azon, hogy igénybe vesz egy ilyen támogató jellegű szolgáltatást. A holnapon megadott számok és egyéb elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba tudunk lépni a céggel, vagy használhatjuk a kapcsolatfelvételi űrlapot is ilyen célra. Aki vidéken él, de személyes találkozót szeretne, néhány nagyvárosban – kizárólag egy előre egyeztetett időpontban – lehetősége van erre is.