A lökéshullám segítségével gyógyulhatunk!

Szponzorált tartalom

lökéshullám

lökéshullám

A mozgásszervi panaszok megkeserítik a mindennapjainkat, számos akadályt gördítenek elénk, amelyek befolyással bírnak a napi szintű teendőinkre. A fizikoterápiás módszerek között számos rendkívül hasznos megoldást érhetünk el, amelyek nem csak hogy javítják a betegek állapotát, de segítségükkel sok esetben képesek lehetünk akár a fájdalomcsillapítók elhagyására is!

A mozgásszervi megbetegedések kapcsán merülhet fel a lökéshullám, amelyet terápiában alkalmaznak rehabilitációs céllal. Serkenti a szövetek átalakulását, újra rendeződését, ezzel támogatva a regenerálódást. Ez a fajta mechanikai stimuláció pozitívan hat az öngyógyító mechanizmusok beindítására, azonnali fájdalomcsillapításra képes. Fokozza a mozgékonyságot és javítja a sejtstruktúrát. Megannyi előnyös hatással rendelkezik, széles körben alkalmazható a mozgásszervi betegségek esetében. Az ízületi fájdalmak vonatkozásában szintén előrelépés érhető el a javulást illetően, ezzel együtt pedig gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik.

A MendMedical Egészségközpont készséggel áll rendelkezésre, amennyiben lökéshullám terápiára van szükség a páciens állapotának javulása érdekében. Fokozza a vérkeringést, ami szintén a belső folyamatok normalizálását segíti. A túlzott kalcium felhalmozódás okozta meszesedés lebontására is alkalmazható, széles körben használják a lökéshullámot a különféle mozgásszervi panaszok enyhítésére. A lökéshullám a következő panaszoknál jól alkalmazható: teniszkönyök, ugrótérd, vállfájdalom, egyéb fájdalmak a csípőben, izomban vagy inakban, sarkantyú, térdfájdalom. A lökéshullámmal akár már az első kezelést követően javulást tapasztalhatunk, ám több alkalomra van szükség ahhoz, hogy hosszabb távra szólóan kifejthesse jótékony hatásait!