Úszó bajnokság élőben közvetítve

Sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatás

Sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatás

Uszodában dolgozni az év mindennapjaiban elég kellemes és nyugodt munka, azonban, ha verseny vagy meccs van, sokszor a feje tetejére áll a világ. Ilyenkor nagy a felfordulás, hiszen viszonylag kevesen vagyunk szervezők, így mindenkire sok munka jut, ezáltal pedig a nyomás is sokkal nagyobb, mint általánosságban.

A legutóbbi esemény az országos ifjúsági úszóbajnokság volt. Mondanom sem kell, hogy ez egy nagy és fontos esemény, így hatalmas megtiszteltetés, hogy nálunk kerül megrendezésre. A szervező bizottság kitalálta azonban, hogy élőben szeretnék közvetíteni a versenyt, mivel a tévében nincs neki műsoridő. Így aztán ránk bízták a feladatot, hogy álljunk elő valamilyen profi megoldással.

Nem csináltunk még hasonló projektet az előzőekben, így egészen meg voltunk lőve. Végső elkeseredettségünkben beírtuk a keresőbe azt, hogy „Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával”, hátha kidob valami értelmeset. Csodák csodájára nem várt találatokat dobott ki a kereső és úgy tűnt, hogy megoldást fogunk találni a problémánkra.

Kidobta nekünk az interneteskozvetites.hu oldalt, ami már az első pillanattól kezdve bizalomgerjesztő volt. A cég élő közvetítések és streaming adások lebonyolításával foglalkozik. Egyaránt vállalják sportesemények, színházi műsorok, koncertek, konferenciák, vagy akár céges rendezvények közvetítését. Online platformokra, illetve műholdas irányba is tudnak sugározni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….